Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

VIDEO/ Neînțelegeri în USL Alba pentru colegiul Blaj – Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Declarație șoc a lui Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba! Colegii liberali din USL Alba vor să il lase pe presedintele PSD Alba Iulia fără candidatura la Camera Deputatilor.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la sediul organizației județene a liberalilor, copreședintele USL Alba a declarat că PNL, va desemna astăzi candidatul pe colegiul nominal Sebeș-Blaj.

Acest lucru se întâmplă după ce în cadrul conferinței de presă de miercuri, reprezentanții PSD Alba au confirmat faptul că Ovidiu Jidveian este desemnat candidat pe colegiul Sebeș-Blaj, precizând că desemnarea s-a făcut cu aprobarea conducerii centrale.

 „Conduceraea locală a USL nu a primit nicio adresă prin care să se comunice posibilitatea schimbării colegiilor desemnate inițial în cadrul USL, așa că noi astăzi, PNL Alba, va desemna și candidatul pe colegiul nominal Sebeș-Blaj și cu asta am terminat desemnarea candidaților la nivel județean”, a precizat Teodor Atanasiu.

 

“Până duminică organismele de conducere județene au timp la dispoziție să trimită propunerile de candidați care vor intra în Delegația Permanentă națională. Noi, ultima ședință o avem astăzi și astăzi vom desemna candidat pe colegiul care ne este arondat – Sebeș – Blaj. Le-am cerut colegilor din PSD dacă vor să facem o discuție despre o modificare să facă demersurile necesare la USL, ca să trimită în scris o decizie ca să putem să discutăm sau să putem să modificăm. Neprimind acest lucru, noi suntem în postura în care să ne desemnăm candidații pe colegiile care ne-au fost desemnate și nu pe altele”, a mai spus președintele PNL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea