VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, s-au reluat lucrările la podul peste râul Mureș de la Sâncrai

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, s-au reluat lucrările la podul peste râul Mureș de la Sâncrai

Antreprenorul lotului 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, AKTOR, chiar dacă probabil nu a ajuns la un nivel suficient de mobilizare, lucrează în aproape toate punctele de pe acest segment de autostradă. Vineri se lucra la ambele poduri peste râul Mureș, la cel de la Rădești la predale, iar la Sâncrai, după ce o perioadă bună în care lucrările au stagnat, se turnau pilonii.

Tot astăzi se lucra la suprabetonarea supratraversarii pe care DJ 142L o va avea la autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, între Sâncrai și Ciumbrud.

ELIT
Podul peste râul Mureș de la Sâncrai:

Este evidentă mobilizarea mai bună și pe partea de structuri, în zona de la finalul lotului 2, Rădești-Sâncrai, unde stadiul lucrărilor nu era atât de avansat. La toate aceste structuri lucrează firma românească Retter, reluarea lucrărilor peste râul Mureș de la Sâncrai fiind una dintre surprizele de pe lotul 2. De altfel firma Retter a și adus toate grinzile metalice, după finalizarea ultimilor piloni, probabil în vara acestui an, urmând ca ele să fie ridicate, montate și fixate.

Antreprenorul grec AKTOR a crescut mobilizarea atât pe partea de terasamente, așternere balast stabilizat și asfaltări, dar și în ce privește structurile. După mai bine de 4 ani, pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda se vede luminița de la capătul tunelului.

Podul peste râul Mureș de la Rădești:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...