VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, asfaltări în nodurile rutiere pe bretelele care ar putea permite deschiderea parțială a circulației rutiere pe lotul 1

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, asfaltări în nodurile rutiere, pe bretelele care ar put ea permite deschiderea parțială a circulației rutiere pe lotul 1

Astăzi, pe lotul 1 al autostrăzii A1- Sebeș-turda, se lucra la asfaltări, în nodul rutier de la Sebeș și în cel de la Alba Iulia Sud, pe bretelele esențiale pentru o eventuală deschidere a lotului 1 parțial, între Sebeș și Alba Iulia Sud.

La nodul rutier Sebeș se asfalta breteau 5, ce face legătura cu DN1 prin sensul giratoriu existent lângă Kronospan.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La nodul rutier Alba Iulia Sud se asfalta breteaua care face legătura dintre autostradă și șoseaua de centură a municiului Alba Iulia.

Lucrările de asfaltare sunt efectuate de firma Europexpres din Alba Iulia. Potrivit surselor ziarulunirea.ro, antreprenorul Pizzarotti ar dori să accelereze lucrările de asfaltare și le-a cerut prestatorilor să asigure 50.000 de tone de asfalt lunar.

Teoretic, pe lotul 1 mai există șanse reale pentru o deschidere parțială până la 30 noiembrie a.c. între Sebeș și Alba Iulia, dar practic șansele sunt mici.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419