// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Participanți-surpriză la traficul de pe autostrada A3, pe tronsonul dintre Cluj și Turda

Avem autostrăzi puține, dar pline de surprize pentru șoferii care le tranzitează. Pe lângă conducători auto care greșesc intrarea și rulează pe contrasens, te poți aștepta oricând să te confrunți cu alte situații la fel de periculoase.


Asta s-a întâmplat și zilele trecute pe autostrada A3, pe tronsonul dintre Cluj și Turda, unde trei bivoli care se plimbau agale chiar pe a doua bandă, au fost surpriza din trafic întâlnită de un șofer care i-a filmat și a postat imaginile pe rețeaua de socializare.

—————————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419