Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Până unde merge lupta politică în Alba: Ce a făcut un candidat la primărie ca să-l „înfunde” pe primarul în funcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit declarațiilor făcute la conferința de presă susținută astăzi de președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, unul dintre colegii să de partid dintr-o localitate din județ, la care de astfel a și renunțat, a fost protagonistul unei fapte mai puțin onorabilă.

„Într-una din comune candidatul ALDE, am înțeles că a primit o informație de la un cetățean din comuna respectivă, că primarul în funcție e la un șpriț și că este posibil să vină cu mașina către casă. Din ce am auzit, și e 99% sigur, colegul meu de partid s-a ascuns la o cotitură și a vrut să intre cu mașina în el, a sunat la 112 și mai departe nu știu ce s-a întâmplat.

Nu sunt de acord cu așa ceva, sunt de acord să lupt prin metode cinstite, fără atacuri la persoană sau denigrări”, a declarat Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba.

Se pare ca acesta l-a fi așteptat pe primar circa două ore, însă edilul, anunțat, s-a dat jos din mașină și a plecat.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/661941711076283/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | ACCIDENT rutier în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Tamponare între două mașini

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | ACCIDENT rutier în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Tamponare între două mașini Un accident rutier  în care au fost implicate două mașini, a avut loc miercuri, 31 iulie 2024, în jurul orei 17.00 în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Citește și: ACCIDENT între localitățile Lopadea Nouă și Băgău: Un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea