Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO/ Ovidiu Jidveian: Problemele financiare de la autostradă, rezolvate datorită lobby-ului USL

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele executiv al organizaţiei PSD Alba, avocatul Ovidiu Jidveian, a participat la demersurile instituţionale realizate de organizaţie pentru a impulsiona renovarea drumurilor din judeţ dar şi construcţia autostrăzii din Alba.

Acesta a declarat că în ultimele săptămâni s-a remarcat o creştere a ritmului lucrărilor de construcţie la tronsonul ce trece prin județul nostru şi la centura Sebeşului, pe fondul alocărilor bugetare primite de la Guvern, subliniind implicarea Primăriei Municipiului Sebeş care a căutat şi a găsit soluţii pentru repararea drumurilor din Sebeş în aşteptarea finalizării centurii care va debloca definitiv oraşul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Am participat alături de o delegaţie a PSD Alba la mai multe întâlniri la Bucureşti cu privire la drumurile din judeţul Alba. Una dintre priorităţile mele a fost să mă implic în problema construcţiei autostrăzii din Alba şi a centurii Sebeşului. În acest sens Guvernul USL a alocat fondurile necesare pentru finalizarea în timp util şi fără întărzieri a lucrărilor ignorate de guvernarea PDL” a  spus Jidveian.

De acum încolo PSD Alba doreşte să realizeze o politică mai pragmatică. Dincolo de interese politice dorim să oferim soluţii cetăţenilor, să acţionăm pentru rezolvarea problemelor lor. Astăzi acţionăm în Sebeş, sper ca mâine să putem acţiona în folosul Blajului sau Municipiului Alba Iulia, dar şi al comunităţilor mai mici. Dacă dorim să reprezentăm cetăţenii din judeţ în viitorul parlament trebuie să interacţionăm mai bine cu oamenii şi cu reprezentanţi locali iar atunci când ne exprimăm să căutăm să oferim şi soluţii nu doar să uzăm cerneala ziarelor aşa cum par să o facă unii de 4 ani”, a mai declarat Ovidiu Jidveian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea