Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| O afacere născută din pasiune, în Alba Iulia: Cât de mult a crescut cererea pentru reparațiile de biciclete, în ultimii ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marian Robert și Gordan Adrian, doi pasionați de biciclete din județul nostru, au reușit să îmbine utilul cu plăcutul si au creat o afacere de succes.

„Reușim să ne ocupăm de biciclete de mai bine de 10 ani, în locația și formula actuală, timp în care am văzut o tendință în creștere pentru utilizarea de biciclete, atât la copii, cât și la adulți, cea mai mare creștere am observat-o pe segmentul de vârstă de peste 35-40 de ani.

Datorită stabilității financiare, oamenii au început să cumpere din ce în ce mai multe biciclete electrice, dar și biciclete performante, cele electrice fiind mai accesibile, avem variante de la 6000 de lei, fiabile, până către 10000 de euro. Nu există limită, sunt biciclete pentru nevoile fiecăruia.

YouTube video

Avem cereri pe partea de service, implementăm programările, nu mai putem lua de pe o zi pe alta, toate acestea datorită faptului că anul trecut oamenii au fost condiționați să rămână în case, și ulterior au descoperit bicicleta. Bicicleta este un mijloc de transport alternativ, foarte bun, ajută la reîntregirea familiei, aducând și beneficii pentru sănătate.

Pandemia a adus și o întârziere pe partea de livrare, din 2020 am simțit creșterea, dar din 2021 furnizarea de produse și accesorii a fost mai lentă, știm situația cu Canalul Suez. Dar cu toate acestea, cereri încă sunt, și cu ele și creșterea.

YouTube video

Pe partea de service, cereri sunt pentru schimbarea de anvelope, frâne. Am schimbat o cantitate record de pinioane și lanțuri, în cei 2 ani, tocmai pentru că oamenii respectă planul de service.

E foarte important să fie văzute cel puțin 1 data pe an, mai ales bicicletele avansate, care au diferite caracteristici ce trebuie văzute mai atent.

Sistemele hidraulice de frânare și suspensie, clar necesită cel puțin 1 dată pe an intervenție de verificare. Revizia este, așadar, cea mai cerută pe partea de service, în care verificăm starea bicicletei, deoarece și ele sunt supuse la stres, și foarte multe lucruri trebuie schimbate sau reglate, conform producătorului, și de acolo mai departe, lumea ne tot caută.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea