VIDEO: Nunta la care mai multe persoane s-au ales cu toxiinfecţie alimentară a avut loc la restaurantul Mercur Select din Alba Iulia. „Am fost şi am vorbit cu patronii de acolo şi deocamdată aşteptăm rezultatele anchetei”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Zeci de persoane care au participat, sâmbătă seara, la o nuntă, în Alba Iulia, au ajuns la spital cu probleme digestive. Din declaraţiile nuntaşilor, evenimentul ar fi avut la sala de nunţi Mercur Select. Autoritățile din Alba au demarat o anchetă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce anume a provocat toxiinfecţia alimentară.

“Din primele date e vorba despre o toxiinfecţie alimentară, după un eveniment care a avut loc sâmbătă, o nuntă. Participanţii acuză dureri abdominale, greţuri, vărsături şi scaune diareice muco-apoase. Până în prezent au fost 21 de pacienţi, 12 adulţi şi 9 copii. Toţi sunt stabili şi nu ridică probleme în momentul de faţă, iar situaţia este sub control, pacienţii fiind sub tratament”, au declarat cadrele medicale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Azi noapte m-am simţit foarte rău, greţuri, vărsături, diaree şi dureri de cap groaznice. Au fost multe persoane la nuntă şi se pare ca sunt mulţi care se simt rău. Evenimentul a avut loc la restaurantul Mercur Select”, a declarat unul din participanţii la nuntă care s-a prezentat la secţia de Urgenţe a Spitalului din Alba Iulia, simţindu-se rău.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„De aseară am înţeles că vine lumea la spital că se simt rău. Am fost la Mercur şi am vorbit cu patronii de acolo şi deocamdată aşteptăm să vedem rezultatele anchetei. (…) Sunt aici şi mirii şi naşii. Eu nu am făcut nunta să aduc oamenii la spital”, spune tatăl miresei.

Citește și Activitatea sălii de nunți din Alba Iulia, Mercur Select, suspendată în urma suspiciunii de toxiinfecție alimentară

Familia mirilor aşteaptă rezultatele investigaţiilor pentru ca cei vinovaţi să fie traşi la răspundere.

„Fiul meu a fost la nuntă, are 19 ani. Ieri dimineaţă a început să vomite, a avut scaune diareice. Azi noapte m-am rugat de băiat să vină la Urgenţe, când am văzut că nu mai rezistă am venit la spital şi aici am constatat că aici sunt mult mai mulţi oameni care au venit cu aceleaşi probleme”, povesteşte tatăl unui nunţaş.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Costy 30 mai 2017 at 15:46

Sa ii dea in judecata pe patronul de la Mercur. Mergi la nunta cu familia si ajungi la spital. Sa se ia masurile legale sau secda o amenda si gata scapa ca cel de la Astoria. Sa il dea il judecata si sa ceara despagubiri.

m 30 mai 2017 at 17:01

dar daca s-au imbolnavit oamenii de ce au consumat la zama acra?

Comentariile sunt oprite