Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Nu au mai avut răbdare! Câţiva elevi de la un liceu din Alba Iulia şi-au ”tras” un derdeluş pe coridorul şcolii!!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deşi viforul iernii suflă puternic printre blocurile oraşului, şi bineînţeles nu ocoleşte nici liceele, câte o rafală puternică de vânt izbindu-se deja puternic de geamurile claselor anunţând zgomotos zăpada, câţiva elevi de la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia, dornici de dat pe gheţuş,  nu au mai avut răbdare. Înainte cu câteva zile ca iarna  să-şi intre de-a dreptul în rol (după cum „sună” codul galben anunţat de meteorologi) aceştia au improvizat un derdeluş…pe holul liceului.

 Au aruncat apă pe coridor şi au „valsat pe gheaţă” spre amuzamentul câtorva colege prezente, care nu au ezitat să-i filmeze şi să-i pună pe internet. Nu au scăpat niciuna dintre regulile jocului, astfel că au format o coadă în capătul coridorului de unde îşi luau, pe rând, avânt spre derdeluş.

 Filmuleţul a fost postat astăzi pe reţeaua de socializare Facebook şi a strâns deja peste 120 de aprecieri (like-uri). Din comentariile postate, se pare că unii au mai şi căzut, dar vor rămâne cu amintirea primului „patinoar- derdeluş” artificial realizat cu 2, 3 găleţi de apă aruncate chiar de către ei atunci când profesorii sau…femeia de serviciu nu erau prin preajmă! Altfel, sigur luau câteva mături pe spinare…


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea