Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu, gol magnific pentru Wuhan Three Towns! Albaiulianul: 8 goluri și 8 pase decisive în China

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un nou gol de senzație în China! Un șut cu stângul, în vinclu, de la aproximativ 15 metri, din unghi, la colțul scurt: aceasta a fost reușita fostului unirist pentru Wuhan Three Towns în partida adjudecată cu Guangzhou City, scor 4-1 (2-1), contând pentru etapa a 23-a a Superligii.

Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 11 cu o execuție de geniu, ce l-a surprins pe portarul advers, un gol de top pentru ex-unirist care a ajuns la 8 reușite și 8 asisst-uri în acest campionat, în 18 jocuri, fiind primul în  ierarhia întocmită de sofascore (cu o medie de 7,83, înaintea partidei). Românul a fost înlocuit în minutul 78

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nicolae Stanciu nu mai marcase pentru echipa de club din 17 august, mai precis de 9 jocuri, însă a și lipsit 5 partide de pe gazon, din motive legate de accidentare și prezența la echipa națională.

Wuhan se menține lider, cu 56 de puncte, la egalitate cu Sandong Taishan, iar etapa viitoare joacă pe teren propriu cu Shenzhen (în 8 noiembrie)

Albaiulianul Nicolae Stanciu a revenit după o accidentare și perioada în care a absentat întrucât a fost prezent la jocurile României din Liga Națiunilor, motiv pentru care a stat și în carantină. Astfel, ex-uniristul a fost titular în disputele cu Dalian Pro (scor 4-0), când a jucat 67 de minute, respectiv cu Chengdu Rongcheng – cu 71 de minute, revenind după aproape două luni de absență de la echipa de club (jucase în 28 august, între timp sezonul fiind și întrerupt din pricina alegerilor din China).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea