Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu – coșmar pentru Chile, iarăși gol pentru România! Și Gicu Grozav, titular în amicalul de la Graz, câștigat cu 3-2 de „tricolori”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ex-uniristul Nicolae Stanciu este coșmarul campioanei Americii de Sud din 2016, mijlocașul în vârstă de 25 de ani marcând iarăși în poarta reprezentativei statului Chile.

Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător al reprezentativei României în acest joc de verificare disputat în Austria.

Fotbalistul ce îmbracă tricoului Spartei Praga a punctat în minutul 13 a amicalului de la Graz, după o acțiune superbă pe dreapta, încheiată cu un șut la colțul lung. Este a doua reușită a lui Nicolae Stanciu contra echipei sud-americane, după ce golul din iunie 2017, de pe „Cluj Arena” a fost votat de fani drept cel mai frumos gol al „tricolorilor” în anul trecut. La fel ca în 2017, România a câștigat cu 3-2 (1-1), adversarii jucând în inferioritate
Și celălălalt fotbalist al Unirii Alba Iulia, Gicu Grozav, a fost printre titularii lui Cosmin Contra, fiind înlocuit în minutul 53 de Chipciu. Nicolae Stanciu a bifat al 22-lea meci pentru prima reprezentativă, pentru care a marcat în 8 rânduri.
Chile a egalat prin Maripan, min. 32, când se afla în inferioritate numerică și a preluat conducerea după pauză, în 10, prin Reyes. „Tricolorii” s-au trezit și au întors scorul prin reușitele lui Deac (67) și Budescu (84) – amândoi intrați după pauză.

Sursa foto: Federația Română de Fotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea