Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Marius Opric antrenor Metalurgistul: „Mă deranjează că primim uşor goluri. Vreau 9 puncte din următoarele 3 meciuri”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-CS Ineu84După victoria reuşită în faţa Ineului pe teren propriu, scor 4-2, goluri Iovănescu şi Itu (câte două fiecare), Marius Opric a lăudat prestaţia elevilor săi, însă doar din partea a doua. Tehnicianul de pe banca reprezentei judeţului Alba în fotbalul mare este supărat că echipa sa primeşte goluri foarte uşor. Pentru Metalurgistul Cugir urmează o serie extrem de dificilă cu 3 partide jucate consecutiv pe teren străin.

Sâmbătă, cugirenii vor juca la Oşorhei, apoi la Baia Mare şi Sebiş. Marius Opric este conştient că aceste meciuri vor fi foarte dificile, însă în stilul său caracteristic a declarat ferm: „Vreau 9 puncte din următoarele 3 meciuri. Întotdeauna jucăm la victorie, indiferent de adversar”. Deşi sezonul este aproape de final, antrenorul hunedorean este de părere că „mai avem foarte mult de muncă”. Interviul intergral cu Marius Opric îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea