Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Marius Moga a lăsat o lacrimă AICI – Unul dintre cele mai emoţionante momente ALBA FEST

Ziarul Unirea

Publicat

în

alba-fest-a-doua-seara38 (1)Marius Moga a plecat acum 14 ani cu „rucsacul” în spate, cu multă ambiţie şi dorinţă de a ajunge „tot mai sus”. Nu a uitat de unde a plecat şi unde a învăţat ABC-ul muzicii. Nu a uitat de Corul Theotokos şi de părintele dirijor Nicolae Călin Bulac, iar istoria s-a repetat sâmbătă seara pentru „Micul Mozart” şi a cântat din nou alături de cor, pe scena din Piaţa Cetăţii, în faţa a mii de spectatori, în a doua seară a Alba Fest. 

Momentul a fost cu atât mai emoţionant cu cât, una dintre piesele interpretate, „Tot mai sus” a fost realizată în colaborare cu compozitorul, iar videoclipul filmat în regia lui Iulian Moga, fratele său mai mic. Scena a fost imortalizată şi filmată de zeci de albaiulieni, iar din ochii lui Marius Moga a curs o lacrimă, emoţiile fiind amplificate şi de prezenţa mamei, tatălui şi bunicii compozitorului.

Marius Moga şi prietenii lui au realizat la Alba Iulia cel mai grandios festival din istorie, iar dorinţa artistului este ca oamenii să se unească în Oraşul Marii Uniri prin muzică, la fel cum au făcut-o în 1918 în neam.

Primul video a fost realizat de Claudiu Cimpoieş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea