Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Locuitor din Bărăbanț, despre intersecția cu probleme de la ieșirea din cartier: Până nu moare cineva cred că nu se face nimic aici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un locuitor din Bărăbanț nu crede că se vor găsi soluții pentru intersecția de la ieșirea din cartierul său până nu moare cineva, iar dacă se va întâmpla acest lucru consideră că cei din Primăria Alba Iulia, care au știut despre numărul mare de accidente din acea intersecție, ar trebui trași la răspundere.

”Într-o bună zi moare cineva și nu poți să spui, domnule, nu am știut. Dacă moare cineva în intersecția asta și primăria nu a luat atitudine, trebuie condamnați ca la accidente”, a spus, luni dimineața, domnul Cozma, intervievat de consilierul local Mircea Trifu, imediat după producerea unui nou accident.

Domnul Cozma susține că i-a întrebat pe polițiștii de la circulație ”chiar trebuie să moară cineva să faceți ceva aici”, iar aceștia i-au răspuns ”hai, dă-i drumul”.

Citește și FOTO. Nu mai e o noutate: Un alt accident rutier la intersecția de la Bărăbanț: O persoană transportată la Spitalul din Alba Iulia

”Primul demers care ar trebui să-l facem este să mergem la domnul Hava sau la cine răspunde de problemele noastre și să-l întrebăm cum facem. Tragem la sorți cine moare primul să poată face ceva? Sau cum facem, cum procedăm. Cred că până nu moare cineva nu se face nimic aici”, a mai spus Cozma. Potrivit acestuia, în primele trei luni ale anului, acolo au avut loc șapte – opt accidente.

”Problema e, dacă nu s-a gândit bine, aia nu înseamnă că trebuie să murim. Trebuie să se găsească o soluție (…) Își bat joc de un cartier întreg că n-au soluții. Să se ducă acasă, domnule, dacă nu au soluții, să lase pe cineva cu soluții (…) Într-o bună zi moare cineva și nu poți să spui, domnule, nu am știut”, a mai spus Cozma.

La ieșirea din Bărăbanț pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia s-au produs, în ultima perioadă, cele mai multe accidente din Alba Iulia și cu toate acestea nu se găsesc soluții.

Oamenii susțin că panourile de pe marginea drumului obstrucționează vizibilitatea celor care ies din Bărăbanț, iar alții vor sens giratoriu, motivând că oricum sunt foarte multe în oraș, unele amplasate inoportun.

Pe de altă parte, consilierul local Mircea Trifu a spus că, potrivit reprezentanților Primăriei, nu se poate interveni timp de cinci ani, iar ”panourile de plastic nu se pot lua jos”, întrucât în zona respectivă s-au făcut lucrări finanțate de Uniunea Europeană, iar astfel banii ar trebui returnați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea