Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| LIBER la pescuit în apele din Alba. Cât costă cotizația de membru pescar în 2022. A.J.V.P.S. ALBA: „Fir întins!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIBER la pescuit în apele din Alba. Cât costă cotizația de membru pescar în 2022. A.J.V.P.S. ALBA: „Fir întins!”

Prohibiţia pescuitului în România s-a încheiat astăzi, 8 iunie 2022, iar cu această ocazie, conducerea A.J.V.P.S. ALBA vine cu un mesaj și o serie de precizări pentru pasionații de pescuit din județul nostru.

„Doresc să urez tuturor un sincer „fir întins!”, să rămâneți cu un sezon de pescuit memorabil, să aveți amintiri frumoase. Să nu uităm totodată că trebuie să respectăm legea, trebuie să respectăm natura, să lăsăm locuri de pescuit așa cum le-am găsit. Nu pot să nu vă rog dacă veți sesiza fapte de braconaj, anunța-ți, implicați-vă, doar așa vom putea avea pe viitor pește pentru copii, pentru nepoți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Sperăm să avem în viitor ape mai frumoase, mai pline de pește, pasiunea noastră să fie încununată de amintiri deosebite. Pentru anul 2022, cotizație de membru pescar în întregime este 250 de lei. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reduceri. Nu considerăm că este o sumă foarte mare, însă vă asigură un pescuit liniștit, sunteți în legalitate. Toată lumea merge la pescuit pentru relaxare, nu ca să se certe cu cei care vor veni în control.” a transmis Alin Tudose, Vicepreședinte pentru activități de pescuit din partea A.J.V.P.S. ALBA, pentru ziarulunirea.ro.

Prohibiţia generală a pescuitului se instituie în fiecare an, prin ordin comun al celor două ministere, pentru a proteja resursa piscicolă în perioada de reproducere şi cea imediat următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea