Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Legendarul Ionuţ Popa oficial Naţional Sebiş: „Cu toate că am câştigat, promovarea se joacă în trei”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-National Sebis p.o.102Imediat după victoria Sebişului de la Cugir, Ionuţ Popa a declarat că este foarte mulţumit de modul în care a fost pregătită această partidă. Cu cele trei puncte de sub Drăgana, arădenii au egalat Cugirul în clasament, iar carismaticul antrenor din Arad, Ionuţ Popa este de părere că „promovarea se va juca în trei: Sebiş, Cugir şi Pâncota”.

Oficialul echipei Naţional Sebiş consideră că odată cu această victorie a început duelul propriu-zis al promovării. Ionuţ Popa a fost primit cu injurii la Cugir, însă cel mai probabil acestea i se trag de la declaraţiile din presă, când submina Cugirul şi îl retrograda de la orice şansă de Liga a II-a. Cu toate acestea, Popa a intervenit în scandalul de la Cugir şi l-a potolit pe Morariu care a fost aproape să fie linşat de suporterii cugireni, căpitanul arădenilor arătând semne obsecene în timpul meciului. Mai jos puteţi urmări un material video cu Ionuţ Popa, oficialul celor de la Naţional Sebiş.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea