Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Lae Cascadorul, săritură spectaculoasă peste o baltă și show auto, la Trei Poduri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Povestea lui Lae Dreghici, cunoscut de toată lumea ca ”Lae Cascadorul”, continuă și la cei 71 de ani ai îndrăgitului albaiulian. 

Citește și: FOTO-VIDEO: Viața lui Lae Cascadorul – un ”spectacol” demn de Cartea Recordurilor. Povestea albaiulianului care a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri!

Duminică, 20 august, Lae Cascadorul a oferit un nou show impresionant, cu o săritură spectaculoasă peste o baltă, în zona Trei Poduri, de la ieșirea din Alba Iulia.

În stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, Lae Cascadorul a împărtășit cu publicul albaiulian, care i-a fost mereu alături de-a lungul carierei, noi cascadorii de amintit peste ani și ani.

Pe data de 15 octombrie se împlinesc 28 de ani de la cunoscuta „Cascada 22/95”, când a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri și a reușit să pună județul Alba pe harta mondială a cascadoriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea