Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| La un pas de tragedie pe DN 14: Accident evitat în ultimul moment, după ce un cal fără căruțaș a gonit printre zeci de mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer care circula pe DN 14, în județul Sibiu a evitat în ultimul moment un accident grav, după ce un atelaj fără căruțaș i-a apărut pe neașteptate în cale.

Incidentul a avut loc noaptea, iar calul care trăgea căruţa alerga speriat printre maşini fără să aibă măcar vreo luminiţă de avertizare.

În imagini se vede cum animalul a apărut pur şi simplu în faţa maşinii. Bărbatul care a încărcat imaginile pe YouTube a menționat că incidentul a avut loc la intrarea în Șeica Mare, pe sensul dinspre Mediaș.

YouTube video

În ultimul moment s-a mutat pe celălalt sens, în faţa altui autoturism. Din fericire, accidentul a fost evitat.

Poliţiştii îl caută acum pe proprietarul calului și, atunci când va fi găsit, va lua o amenda de cel puţin 1.000 de lei.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările”

Ziarul Unirea

Publicat

în

George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările” George Țălnar este noul antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj, de la 1 iulie 2024. Totodată, rămâne implicat în proiectul OptimumGT Alba Iulia, în care crede cu tărie și pe care speră  să-l dezvole și să-l aducă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea