Rămâi conectat

Ştirea zilei

Video| La mulți ani Marius Moga! Alba Iulia te iubește!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Moga sau Micul Mozart așa cum i se mai spune a împlinit marți, 30 decembrie, frumoasa vârstă de 33 de ani, iar în semn de apreciere a primit din partea albaiulienilor un cadou inedit: un video superb prin care fanii îi urează un sincer, La mulți ani!

Marius MogaAlbaiulienii nu au uitat că în 2014, în Orașul Unirii, de Zilele Orașului, a avut loc unul dintre cele mai tari festivaluri care a adunat ”crema” muzicii românești. Cântăreți precum: Smiley, Andra, Adda, Shift, Ştefan Bănică Jr., CRBL, Liviu Teodorescu, Amna, Paula Seling, Alex Velea,  Ruby sau Dan Bitman au realizat un spectacol senzațional, numit ”Alba Fest”. Hituri compuse de Marius Moga şi nu numai au răsunat în toată Alba Iulia de Zilele Oraşului. Spectacolul a fost prezentat de Cătălin Măruţă şi Marius Moga. De asemenea, toată “nebunia” de la Alba Iulia a fost în direct şi pe MTV, cu Vj Oana şi Cabral.

Marius Moga este, de altfel, un ambasador pentru Alba Iulia. Acesta a compus piese pentru artiști precum: 3rei Sud Est, Anda Adam, Andreea Bălan,  Blondy, Corina, Cream, Hi-Q, Simona Nae, Paula Seling, Simplu, TNT.

Videoclipul se numește ”La mulți ani Marius Moga”.

O parte din albaiulienii prezenți în clip îi urează:

”La mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște sufletească”.

”Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește și amintește-ți un lucru, astăzi este cea mai importantă zi din viața ta”.

”La mulți ani fericiți alături de cei dragi. Îți mulțumim că ai făcut posibil tot ce s-a întâmplat cu Alba Fest. Îți mulțumim că ai ales Alba, Capitala ta de suflet”.

”În această zi specială îți doresc multă dragoste și fericire”.

Proiectul este semnat de RR Photography.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea