Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Ion Dumitrel: ”Investițiile în sănătate și infrastructura rutieră – prioritățile Consiliului Județean Alba în anul 2018”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a prezentat vineri, într-o conferință de presă, principalele investiții programate pentru 2018. El a atras atenția că în acest an a fost nevoie ca bugetul județului să fie întocmit ținându-se cont de o pierdere de aproximativ 20 de milioane de lei, suferită în urma ”revoluției fiscale” implementate de Guvern.

”Cu toate acestea, nu ne plângem, am reușit să facem un buget echilibrat și pe partea de funcționare, de asemenea, avem un program de investiții care se bazează în primul rând pe excedentul bugetar. (…) După cum știți, am avut investiții importante pe fonduri europene, cea mai mare fiind Depozitul de deșeuri de la Galda. În anii trecuți, pentru a putea să asigurăm continuarea lucrărilor, am renunțat la anumite proiecte, am strâns bani și am finanțat această investiție. După ce Guvernul României a reușit să-și rezolve problemele cu Comisia Europeană, acești bani au revenit în bugetul consiliului județean și de aceea noi avem circa 118 milioane de lei în excedent, care este destinat dezvoltării”, a explicat Ion Dumitrel.

Ca priorități, președintele CJ Alba a enumerat sănătatea și infrastructura rutieră:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea