VIDEO/ Ion Dumitrel: ”Investițiile în sănătate și infrastructura rutieră – prioritățile Consiliului Județean Alba în anul 2018”

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a prezentat vineri, într-o conferință de presă, principalele investiții programate pentru 2018. El a atras atenția că în acest an a fost nevoie ca bugetul județului să fie întocmit ținându-se cont de o pierdere de aproximativ 20 de milioane de lei, suferită în urma ”revoluției fiscale” implementate de Guvern.

”Cu toate acestea, nu ne plângem, am reușit să facem un buget echilibrat și pe partea de funcționare, de asemenea, avem un program de investiții care se bazează în primul rând pe excedentul bugetar. (…) După cum știți, am avut investiții importante pe fonduri europene, cea mai mare fiind Depozitul de deșeuri de la Galda. În anii trecuți, pentru a putea să asigurăm continuarea lucrărilor, am renunțat la anumite proiecte, am strâns bani și am finanțat această investiție. După ce Guvernul României a reușit să-și rezolve problemele cu Comisia Europeană, acești bani au revenit în bugetul consiliului județean și de aceea noi avem circa 118 milioane de lei în excedent, care este destinat dezvoltării”, a explicat Ion Dumitrel.

ELIT

Ca priorități, președintele CJ Alba a enumerat sănătatea și infrastructura rutieră:

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Șică Mandolină 2 februarie 2018 at 12:09

Florinele… ce s-a discutat miercuri la „Carul cu bere”? Se zvoneste ca ai fost si tu prezent…

Florin 3 februarie 2018 at 11:30

A-a ! N-am fost io !!!

MAILAT IONEL 3 februarie 2018 at 14:03

prioritatile presedintelui CJ sunt imbogatirea Bisericii ortodoxe din bugetul judetean. vedem cum miliarde de euro merg spre salariile popilor dar si pe te miri ce aberatii pt infrumusetarea cladirilor sau construirea de noi biserici – de parca nu sunt destule. rusine celor care au votat in CJ cat si presedintelui CJ . Ati pierdut votul multora.

Asistenta Sefa 3 februarie 2018 at 18:05

De 10 ani domnule Presedinte Dumitrel aveti acelasi discurs. Policlinica arata la fel de 10 ani, spitalul la fel…din pacate mintiti si stati langa un om mic. Credeam ca sunteti altceva dar sunteti un politician la fel ca restul..o dezamagire. Meritati acesta imagine alaturi de ~intelectualul~ Florin Roman. Cine se aseamana se aduna. Veniti pe la spital sa va zambim, sa va laudam cum va place, si cand plecati scuipam in san.

crestinu` si....nu prea 4 februarie 2018 at 11:58

Fiind vorba de D-l. Dumitrel, era bine daca in spate era un panou al CJ – nu ???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...