Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”Toate scursurile din politică bat la porțile PNL. Avem și noi așa ceva, senatorul Nistor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Co-președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit în cadrul conferinței de presă de vineri despre ”grupul disidentilor din partid”, folosind termeni foarte duri atât la adresa senatorului Vasile Nistor (cel care a format acest grup), cât și la adresa unor membri de partid din județul nostru, pe care el îi consideră excluși ”cu acte în regulă”.

”Am observat că toate scursurile din politică bat la porțile PNL-ului. Pot să vă dau și un exemplu de la noi, din ALDE: senatorul Nistor, care după mine este cea mai mare scursură de-a noastră. Și pot să vă spun că acum vreo două săptămâni a trecut și prin Alba și s-a întâlnit cu alte gunoaie și scursuri din Alba, undeva, la o pensiune din județ…”:

YouTube video

Liderul ALDE Alba a mai spus că a observat că a devenit o obișnuință, mai ales acum, înainte de alegeri, ca unii nemulțumiți din partide să-l vorbească de rău pe Tăriceanu, în speranța că vor fi primiți în PNL și vor căpăta un loc eligibil pe listele acestei formațiuni politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea