Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Incident la vizita lui Cioloș în Alba Iulia. Un clujean i-a cerut socoteală pe tema migranților: ”Islamizarea României este pericolul cel mai mare”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Dacian Cioloș a fost abordat, luni, și la Alba Iulia, de către Călin Mărincuş, bărbatul cu care a avut un schimb de replici la începutul lunii martie în Cluj-Napoca, însă de această dată premierul a refuzat dialogul pe tema migranților, bărbatul precizând că la București a avut loc o ”manifestație a aripii armatei teroriste din Siria, Free Siria”.

Calin01

Călin Mărincuş, fost boxer originar din Cluj-Napoca, a fost prezent în fața Primăriei Alba Iulia, așteptându-l pe Dacian Cioloș să iasă din instituție, premierul având o întâlnire cu autoritățile locale. Cioloș a făcut abstracție de prezența bărbatului și a urcat direct în mașină.

”Am vrut să-l întreb pe domnul prim-ministru dacă știe că vinerea trecută a avut loc în București o manifestație a aripii armatei teroriste din Siria, Free Siria, tradusă la noi prin Siria liberă. Această aripă teroristă e înfrățită cu Statul Islamic, deci pe teritoriul României, a unui stat de drept, în fața ambasadei Siriei, altui stat de drept, o organizație teroristă a făcut un miting. Am vrut să-l întreb pe domnul prim-ministru, cine a hotărât ca la Vama Veche să fie duși migranți (…) De ce nu se întreabă poporul român dacă vrem, sau nu, migranți islamiști, aici. Noi nu avem nevoie de ei. Avem 12 milioane de oameni săraci în România”, a spus Călin Mărincuş.

 

Protestatarul a mai spus că Cioloș a fost pus în funcția de premier de către ”un președinte de profesie turist”, pe care l-a descris ”un băiat răzgâiat”, un fost primar din Sibiu.

”Dacă noi vom primi aici mii de imigranți. Cum o să-i ținem? Închiși nu se poate că au drepturi. Îi vom lăsa între femeile noastre, între copiii noștri? Ce o să facem cu ei? Sunt bărbați în majoritate între 20 și 45 de ani. ce o să facem cu ei când vor fi mii pe străzi? Ce o să facă fiecare dintre noi când nevasta lui, mama lui va fi agresată sau un român va avea neajunsuri din cauza unui imigrant?”

Acesta opinează că ”islamizarea României este pericolul cel mai mare care ne pândește în momentul de față”.

”Islamizarea României este pericolul cel mai mare care ne pândește în momentul de față. Este tipul nou de nou de val islamic care pătrunde în Europa, neavând altă treabă decât islamizarea Europei la adăpostul slăbiciunilor acestei Uniuni Europene și la adăpostul impotenței conducătorilor României”, a mai spus bărbatul.

Dacian Cioloș s-a aflat luni în Alba Iulia unde s-a întâlnit cu autoritățile locale. Acesta a lansat, în comuna Ciugud, ”Pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate”. Oficialul a fost însoțit de vicepremierul Vasile Dîncu și ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea