VIDEO Incident la vizita lui Cioloș în Alba Iulia. Un clujean i-a cerut socoteală pe tema migranților: ”Islamizarea României este pericolul cel mai mare”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Premierul Dacian Cioloș a fost abordat, luni, și la Alba Iulia, de către Călin Mărincuş, bărbatul cu care a avut un schimb de replici la începutul lunii martie în Cluj-Napoca, însă de această dată premierul a refuzat dialogul pe tema migranților, bărbatul precizând că la București a avut loc o ”manifestație a aripii armatei teroriste din Siria, Free Siria”.

Calin01

USR - Alegeri parlamentare 2020

Călin Mărincuş, fost boxer originar din Cluj-Napoca, a fost prezent în fața Primăriei Alba Iulia, așteptându-l pe Dacian Cioloș să iasă din instituție, premierul având o întâlnire cu autoritățile locale. Cioloș a făcut abstracție de prezența bărbatului și a urcat direct în mașină.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Am vrut să-l întreb pe domnul prim-ministru dacă știe că vinerea trecută a avut loc în București o manifestație a aripii armatei teroriste din Siria, Free Siria, tradusă la noi prin Siria liberă. Această aripă teroristă e înfrățită cu Statul Islamic, deci pe teritoriul României, a unui stat de drept, în fața ambasadei Siriei, altui stat de drept, o organizație teroristă a făcut un miting. Am vrut să-l întreb pe domnul prim-ministru, cine a hotărât ca la Vama Veche să fie duși migranți (…) De ce nu se întreabă poporul român dacă vrem, sau nu, migranți islamiști, aici. Noi nu avem nevoie de ei. Avem 12 milioane de oameni săraci în România”, a spus Călin Mărincuş.

 

Protestatarul a mai spus că Cioloș a fost pus în funcția de premier de către ”un președinte de profesie turist”, pe care l-a descris ”un băiat răzgâiat”, un fost primar din Sibiu.

”Dacă noi vom primi aici mii de imigranți. Cum o să-i ținem? Închiși nu se poate că au drepturi. Îi vom lăsa între femeile noastre, între copiii noștri? Ce o să facem cu ei? Sunt bărbați în majoritate între 20 și 45 de ani. ce o să facem cu ei când vor fi mii pe străzi? Ce o să facă fiecare dintre noi când nevasta lui, mama lui va fi agresată sau un român va avea neajunsuri din cauza unui imigrant?”

Acesta opinează că ”islamizarea României este pericolul cel mai mare care ne pândește în momentul de față”.

”Islamizarea României este pericolul cel mai mare care ne pândește în momentul de față. Este tipul nou de nou de val islamic care pătrunde în Europa, neavând altă treabă decât islamizarea Europei la adăpostul slăbiciunilor acestei Uniuni Europene și la adăpostul impotenței conducătorilor României”, a mai spus bărbatul.

Dacian Cioloș s-a aflat luni în Alba Iulia unde s-a întâlnit cu autoritățile locale. Acesta a lansat, în comuna Ciugud, ”Pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate”. Oficialul a fost însoțit de vicepremierul Vasile Dîncu și ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

12 Comentarii

muza 21 martie 2016 at 14:56

Bravo !!!

Ion Roata 21 martie 2016 at 15:28

Scoateti poluatorii si tocatorii de paduri din Sebes si dati-ne aer curat, nepoluat cu cancere de tot felul ! Va cerem prea mult, domnilor guvernanti?

1 21 martie 2016 at 15:52

BRAVO ! BRAVO BRAVO !

Praf de distrus prostii 21 martie 2016 at 18:02

Oameni neinitiati sau cu restante la NEWS-uri au circumstante atenuate — dar timpitii si prostalaii –nema — auzi –ce spune timpa de (andreia -ne botezata-) Omul nostru ,da un interviu -ziarului -UNIREA- desigur la cererea gazetarului-deci nu e vorba de monolog — proasta nu intelege nici situatia nationala si internationala — si nici motivul discutiei—-si nici durerea –lui si a intregii natii– propun lui Marincus sa aplice doar un -UPERCUT- la doamna asta, poate se va trezii la realitate

Botezatu Andrea 22 martie 2016 at 9:28

D-le Mike, nu am facut pe nimeni prost si tampit,sunt cuvinte care nu fac parte din vocabularul meu,nu le folosesc si nu le-am folosit niciodata. Da, am spus ca nu e normal ,cu timpul o sa va convingeti si dv, iar ceea ce am spus eu e nimic pe langa msg pe care acest domn le trimite in privat,si nu numai mie, vad ca cineva a pus aici la com. Nu sunt pentru emigranti, dar consider ca acest domn nu poate vorbi in numele romanilor,deci si al meu. Si vi se pare normal ca cineva sa urmareasca primul ministru unde merge si sa vorbeasca asa? O persoana normala,daca intradevar vrea sa rezolve ceva, cere audienta, vorbeste cu calm,asi expune punctele de vedere, incearca sa corecteze ceea ce considera gresit. Nu cere”discutii televizate” cu primul ministru, asta nu e publicitate ca si toate video pe care le pune? Lasa sa te aprecieze altii, modestia caracterizeaza oamenii de valoare

pilu 21 martie 2016 at 18:07

Ma mir ca la Unirea se da asa ceva. De fapt asta e situatia actuala.

Botezatu Andrea 21 martie 2016 at 18:34

Pt „Praf de distrus ochii” Nu meritati un raspuns,ar insemna sa cobor la nivelul dv si nu vreau. Un singur lucru, obisnuiti probabil sa loviti o femeie, bravo. Si nu va deranjati sa-mi raspundeti,nu am sa citesc comentarii de prost gust. O seara buna

m 21 martie 2016 at 19:33

o fi avand omul dreptate. chiar avem nevoie de ”refugiati” la noi in tara, pe care sa-i primim ”benevol” (si sa subliniem de 2 ori benevol dupa cum zicea presedintele turist sa mai putin turist). dar chiar sa-l urmaresti pe ciolos la fiecare vizita oficial pe care o face in tara nici asta nu e chiar normalitate.

Avram Iancu 22 martie 2016 at 11:06

Domnule Călin Mărincuş, cata dreptate ai ! La numai o zi de la buna ta intentie de a-l avertiza pe premierul Romaniei despre pericolul navalirii islamice- iata ATACUL TERORIST DE LA BRUXELLES !

ilie de la uzina 22 martie 2016 at 15:41

culmea e ca ati cenzurat mesajul meu, dar ati permis upercuturi la femei in mesaje.
ce sa faci, drepturile astea de exprimare sunt greu de insumat in cuvinte.
revin si spun ca pericolul extremist este la fel de mare ca cel terorist.

Botezatu Andrea 22 martie 2016 at 17:00

Nu numai dv v-a cenzurat msg, pe mine m-au blocat ca sa nu mai pot replica dlui Marincus, aveti perfecta dreptate, pericolul extremist este la fel de mare ca cel terorist

calin marincus 23 martie 2016 at 13:41

pentru orice replici ,sugestii, nemultumiri, Nr lui Calin Marincus este 075197809

Comentariile sunt oprite