Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Încă un caz de bullying în rândul tinerilor: Un adolescent este lovit de alți doi băieți. Poliția s-a autosesizat și a început cercetările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe pagina de socializare a Organizației „Stop Bully Romania” a fost prezentat un nou caz de bullying care s-a petrecut în Târgu Jiu. Este vorba despre un adolescent care este lovit de alți doi tineri.

Evenimentul ar fi avut loc în urmă cu trei luni. Băiatul a primit o corecţie pentru că ar fi vorbit urât la adresa unei tinere: „Ştii imnul României? Cântă-l! “, îi spune victimei unul dintre agresori, care începe, apoi, să-l lovească.

„În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgul Jiu acum aproximativ trei luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată / intimidată de celelalte persoane.

Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori pe nume M. (13-14 ani), împreună cu alţi prieteni, au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor!“, scrie organizaţia Stop Bully Romania pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii s-au autosesizat şi în acest caz şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

https://youtu.be/51NhKO-ekmk

În urmă cu doar câteva zile, opinia publică a fost şocată de două filmuleţe în care o gaşcă de câteva fate din Târgu Jiu agresează cu o brutalitate ieşită din comun alte minore.

Agresoarele au vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, iar una dintre acestea a fost chiar reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tâlhărie, pentru că i-ar fi luat o cămaşă uneia dintre victime.

Fata bătăuşă a fost eliberată ieri din arest şi a fost plasată sub control judiciar. Tatăl acesteia spune că măsura a fost excesivă pentru că este vorba de un copil care merită încă o şansă.

Organizaţia „Stop Bully Romania“ a prezentat pe pagina de Facebook încă un caz de bullying care a avut loc în municipiul Târgu Jiu. Este vorba de un adolescent care este lovit cu furie de alţi doi tineri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe Un bărbat din Roșia de Secaș, a fost REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra. A ars un grajd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea