Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO Horațiu Clepan (PSD): Parcarea cu plată din Alba Iulia este tot goală. E mai scumpă decât în centrul Bucureștiului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local Horațiu Clepan cere reducerea tarifului la parcarea cu plată din centrul municipiului Alba Iulia, precizând că prețul pentru o oră este mai mare decât în centrul Bucureștiului.

Horatiu Clepan01”După 6 luni, încă parcarea este goală, în urma investiției de aproximativ 1 milion de euro pe care Primăria Alba Iulia a făcut-o. Vreau să vă readuc aminte că aleșii locali ai PSD au cerut scăderea tarifului la acea parcare. Acum prețul e doi lei pe oră. În centrul Bucureștiului nu există parcare care să coste mai mult de 1,5 lei pe oră”, a spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă a PSD, Horațiu Clepan.

Consilierul local precizează că problema locurilor de parcare din spatele blocurilor de la BCR și a magazinului Unirea nu s-a rezolvat după ce s-au instituit sensuri unice.

Clepan s-a arătat nemulțumit și de semafoarele de la giratoriul din centrul municipiului.

”Eu nu am mai întâlnit în țară oraș în care să fie și semafor și sensuri giratorii. După cum bine știți la fiecare 2-3 săptămâni se întâmplă un accident. După cum am văzut în alte orașe, sensurile giratorii au treceri de pietoni la o anumită distanță și atunci nu mai e nevoie de semafor. S-ar rezolva problema traficului și s-ar fluidiza circulația”, a opinat Clepan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea