// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Golul superb înscris de Nicolae Stanciu în Israel, dedicat familiei și viitoarei soții

Jucătorul originar din satul Craiva, județul Alba, a dedicat golul înscris, sâmbătă, în tricoul naționalei, împotriva Israelului, iubitei sale, cu care se va căsători în 2019.

”Mi-am îndeplinit visul de a juca pentru țara mea si ieri a fost al 20-lea meci pentru mine la echipa naționala. :) Mă bucur la fel de mult de fiecare data când reprezint Romania și sper ca acest număr sa crească din ce in ce mai mult. 🇷🇴 Hai, Romania!”, a scris, Stanciu, duminică, pe Facebook.

La finalul partidei, fostul jucător al echipei Unirea Alba Iulia a fost întrebat cui îi dedică golul, iar el a răspuns: “Viitoarei mele soţii şi familiei”.

Prima reprezentativă a României a început anul cu dreptul şi a reuşit să învingă naționala Israelului chiar la ea acasă, scor 2-1.

Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, după ce Hamed a deschis scorul în minutul 60.

Jucătorul celor de la Sparta Praga, Nicolae Stanciu, a reușit egalarea, cu un șut din afara careului, aproape de vinclul porții.

Tricolorii au obţinut victoria graţiei unui alt gol de generic, marcat de Ţucudean, în minutul 82, care a lobat elegant balonul peste portarul advers, după o pasă măiastră a lui Mitriţă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419