Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Gicu Grozav a calificat Petrolul Ploieşti în play-off-ul Europa League *Gol victorios pentru albaiulian la Arnhem

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gicu Grozav a calificat Petrolul Ploieşti în play-off-ul Europa League, după golul victoriei înscris în minutul 90+5, din lovitură liberă, la Arnhem! Atacantul albaiulian a confimat premoniţia antrenorului său Cosmin Contra care a anticipat că Gicu Grozav va fi determinant în ecuaţia calificării împotriva olandezilor de la Vitesse Arnhem. Dincolo de tranşarea calificării, tocmai în finalul timpului regulamentar, rămâne execuţia de rasă a vârfului albaiulian, o reuşită de poveste! Românii, în inferioritete numerică, s-au impus în Olanda cu 2-1, după ce în tur a fost 1-1 la Ploieşti.
O să vedeţi că Grozav va decide calificarea! E un tînăr jucător cu calităţi extraordinare. Sper să fie asul nostru din mînecă şi să marcheze din nou„, spunea Contra şi nu s-a înşelat! Puteţi viziona golul albaiulianului Gicu Grozav AICI.

*România 4 din 4 calificate, toţi uniriştii se bucură!

Criticat pentru evoluţiile din Liga 1, vârful în vârstă de 22 de ani fost la Unirea face senzaţie în Europa, marcând ambele goluri ale „lupilor galbeni” în turul trei preliminar, având în această ediţie 5 reuşite în 4 partide (a înscris în 3 rânduri în turul anterior, cu Vikingur)!

Pe lângă Nicuşor Stanciu cu Steaua, bat la porţile grupelor întrecerilor continentale şi ceilalţi doi albaiulieni, Călin Cristea, calificat cu Pandurii Tg. Jiu (rezervă în victoria cu 2-1 la Tel Aviv) şi Alexandru Giurgiu (rezervă neutilizată pe „Naţional Arena”) cu Astra Giurgiu. Cei 4 foşti unirişti „puştii minune” din Cetatea Marii Uniri îşi vor afla adversarii vineri la prânz pentru play-off, ultima redută înaintea grupelor. „Multă lume nu apreciază la Gicu schimbarea de atitudine. Şi-a spălat din păcate, Gicu s-a revanşat faţă de coechipieri după acea scăriţă”, a spus Cosmin Contra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea