Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Florin Roman: Proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” nu poate fi făcut decât în echipă

Alexandra Mates

Publicat

în

Florin Roman, unul dintre iniţiatorii proiectului „Alba Iulia –  Capitală Culturală Europeană 2020”,  a revenit astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, asupra acestui subiect. Florin Roman a arătat că acest proiect se află încă printre priorităţile lui, că îl va aduce din nou în atenţia celor din administraţie iar până la sfârşitul acestui an speră să se ia o decizie în acest sens.

„Vreau să vă spun că o să fac toate demersurile necesare pentru proiectul <Alba Iulia Capitală Culturală Europeană>, sper, ajutat, de toţi cei care îşi doresc acest proiect, pe lângă cei de la Primăria Municipiului Alba Iulia. O să încerc să avem o discuţie tranşantă, pentru că eu zic că după ce trec alegerile parlamentare, şi săbiile se mai pun în teacă, va trebui să avem o discuţie foarte serioasă despre acest subiect. Nu vreau să îl lăsăm aşa… în aer. Va trebui să avem un răspuns….să fie o acţiune comună. Acest proiect nu poate fi făcut decât în echipă, din acest motiv o să solicit ajutorul tuturor, iar dacă vom avea o deschidere şi din partea celor care au folosit acest subiect în perioada campaniei şi după aceea au uitat de el, sper să luăm o decizie.

Aşa după cum ştiţi,  termenul a fost restabilit  pentru 2021(…)Aş vrea ca acest subiect să nu mai fie politizat, să nu mai fie atribuit nimănui, poate am greşit şi eu promovându-l excesiv, din dorinţa de a face până la urmă acest proiect, şi sper ca până la sfârşitul anului să avem un răspuns foarte clar: e albă sau e neagră. Eu cred că e păcat să avem toate evenimentele astea majore generate de Consiliul Judeţean Alba şi Primaria Municipiului Alba Iulia şi să nu luptăm pentru o ţintă mai mare. Important este să ne înscriem şi să lucrăm foarte serios pe treaba asta ”, a declarat Florin Roman, vicepreşedinte al CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 14.00, pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui. Un motociclist este inconștient. Citește și: Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea