Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Fanfară urbană la Alba Iulia născută din pasiunea unui profesor de muzică: Cum a reușit să obțină fondurile necesare

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Fanfară urbană la Alba Iulia născută din pasiunea unui profesor de muzică: Cum a reușit să obțină fondurile necesare

Pasiunea unui profesor de muzică din municipiul Alba Iulia, a dus la crearea unei fanfare urbane, după ce pProiectul său a obţinut finanţare de la autorităţile locale prin programul anual care încurajează iniţiativele cetăţeneşti.

Fanfara a atras imediat iubitori de muzică de toate vârstele, care cântă împreună şi urmează să aibă mai multe concerte în centrul oraşului când vremea se va încălzi.

Copii, tineri şi vârstnici, toţi muzicieni amatori, s-au strâns imediat cum au auzit că fanfara urbană a devenit realitate.

După serviciu sau după şcoală, vin şi cântă şi învaţă împreună.

YouTube video

Petru Adam visează de 10 ani la o fanfară urbană. A pus ideea pe hârtie şi a depus documentele la sesiunea de proiecte pentru cetăţeni finanţate de primărie.

Cu banii obţinuţi a cumpărat instrumente şi a găsit un spaţiu unde să îşi poată dirija orchestra de muzicieni amatori.

Fanfara urbană, care a primit numele de Alba Iulia Bass and Drums, va deveni orchestra reprezentativă a oraşului, iar în sezonul cald va avea recitaluri în zonele de promenadă.

Sursa: tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-masa la Șard, la un utilaj agricol. Intervin pompierii din Alba Iulia, cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE FOTO ACCIDENT rutier pe autostrada A10, km 50: Două mașini s-au ciocnit pe sensul Aiud-Turda   Detasamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea