Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Eroi în uniformă: Cum au salvat doi polițiști din Alba un bărbat răsturnat cu mașina într-o râpă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Eroi în uniformă: Cum au salvat doi polițiști din Alba un bărbat răsturnat cu mașina într-o râpă

Florin și Cosmin sunt cei doi polițiști din Alba care au reușit, joi 13 iunie, să facă diferența între viață și moarte. Au găsit un bărbat care s-a răsturnat cu mașina într-o râpă.

Povestea este următoarea….. În dimineața zilei de 13 iunie, o familie din Câlnic, județul Alba, a sesizat, prin 112, faptul că, în dimineața zilei precedente, seniorul familiei, în vârstă de 70 de ani, a plecat de acasă cu autoturismul său, cu gândul de a ajunge la Alba Iulia. Acesta nu a mai răspuns la telefon, iar toate demersurile făcute de familie, pentru găsirea lui, au rămas fără succes.

La prima vedere părea o plecare voluntară, cu atât mai mult cu cât bărbatul avea, în localitățile învecinate, cunoștințe pe care obișnuia să le viziteze. Șeful Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, subcomisarul de poliție Dobre Florin, și-a mobilizat colegii și au căutat peste tot. Singurul indiciu pe care l-a avut a fost faptul că autoturismul bărbatului a ieșit, în dimineața zilei de 12 iunie, din Sebeș, îndreptându-se spre Câlnic.

YouTube video

Chiar dacă programul de lucru se terminase, polițistul a revenit la birou și împreună cu agent principal de poliție Vesa Cosmin, din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sebeș, au luat ”la pas” traseul dintre Sebeș și Câlnic, în căutarea unui indiciu, iar acesta a apărut în dreptul localității Răhău. Scoarța unui copac subțire era lovită… Vegetația era deasă și înaltă dar, treptat, au apărut și alte indicii că acolo a avut loc un accident.

În cele din urmă cei doi polițiști au ajuns la autoturismul răsturnat în râpa, adâncă de aproximativ 50 de metri. Au cerut ajutorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar bărbatul a fost scos din autoturism, în viață, conștient și a fost transportat la spital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

48 de ani de la primul 10 olimpic al gimnasticii. 18 iulie 1976, ziua în care Nadia Comăneci a intrat in istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

48 de ani de la primul 10 olimpic al gimnasticii. 18 iulie 1976, ziua în care Nadia Comăneci a intrat in istorie Pe 18 iulie 1976, în urmă cu 47 de ani, Nadia Comăneci intra în istoria sportului mondial şi devenea regina gimnasticii, obţinând primul 10 şi surprinzând o lume întreagă, dar şi tabela de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea