// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Deputatul Florin Roman, jurnalist 12 ani la ziarul Unirea, s-a întors la redacție cu… mărțișoare

Deputatul Florin Roman, fost jurnalist la ziarul ”Unirea” în perioada 1993 – 2005, s-a întors, joi, de 1 martie, la redacție, pentru a dărui mărțișoare fostelor colege, dar și celor care au intrat în breaslă puțin mai târziu.

Florin Roman a fost însoțit de consilierul județean Adrian Negruțiu. Ei au trecut pe la toate toate redacțiile – ediția tipărită, online și radio Unirea -, dar și pe la mica publicitate, chioșcul, plăcintăria și tipografia unității.

Liderul PNL a împărțit mățișoare în trei culori – roșu, galben și albastru – lăsându-le pe doamne să-și aleagă, iar apoi le-a urat o primăvară frumoasă.

Pentru că meseria de jurnalist presupune și teren, Florin Roman nu le-a găsit, din păcate, pe toate doamnele la birou.

Până la ora transmiterii acestei știri, la redacția Unirea, cu mărțișoare au mai fost Iulian Bunea, Horațiu Clepan și Corneliu Mureșan dar și alții, de la PSD, dar și primarul Mircea Hava, viceprimarul Paul Voicu, însoțiți de purtătorul de cuvânt al primăriei, Mihai Coșer.

O primăvară frumoasă tuturor!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419