Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cum arată școala smart din Ciugud, la începutul anului școlar 2021-2022: „Nu lăsăm să moară școala de la țară!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înainte de începerea noului an școlar 2021-2022, școala smart din Ciugud a prezentat un videoclip cu facilitățile pe care aceasta le are de oferit pentru elevii săi.

CITEȘTE ȘI: Structura ANULUI ȘCOLAR 2021-2022. Când începe școala și când au elevii vacanță

„Mulți dintre voi ne-ați spus că v-a plăcut acest mesaj. Pentru noi este deja un crez și ne încăpățânăm să arătăm că școala de la țară poate și trebuie să aibă viitor.

În băncuțele acestea se modelează cei care, în viitor, vor avea în mâini soarta comunităților noastre. Așa cum îi tratăm, așa ne croim viitorul!

Ne-au impresionat mesajele voastre și în semn de prețuire vă oferim, într-un scurt filmuleț, un strop din școala noastră.

CITEȘTE ȘI: Începutul anului școlar 2021-2022: LUNI, copiii se vor întoarce în bănci. CALENDARUL vacanțelor pentru elevi

Vă rugăm, dacă distribuiți mai departe, să spuneți tuturor că la Ciugud este doar NORMALITATEA de care trebuie să aibă parte orice copil din România.”, a scris Primăria comunei Ciugud, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea