Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cristina, o albaiuliancă, la emisiunea „Schimb de mame”: Cum a fost experiența celor două femei în familiile de schimb

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Cristina, o albaiuliancă, la emisiunea „Schimb de mame”: Cum a fost experiența celor două femei în familiile de schimb

Cristina, o femeie din Alba Iulia a participat în cursul acestei luni la emisiunea „Schimb de mame”, transmisă pe Prima TV.

Cristina are un băiat, din prima căsnicie, iar din actuala căsnicie, alături de Ionel, a rezultat mezinul familiei.

„Ionel se înțelege bine cu băieții, chiar și cu cel mare, chiar dacă nu este băiatul lui, dar în consideră ca pe băiatul lui și niciodată nu a făcut diferențe între băieți”, a declarat mămica.

Femeia din Alba a făcut schimb cu Luminița, o mămică din Ciuperceni, județul Gorj, iar impresiile celor două femei despre familiile de schimb le puteți urmări în emisiune.

YouTube video

Schimb de mame este o emisiune românească de reality show, difuzată pe Prima TV. Având formatul versiunii originale britanice, Wife Swap, emisiunea urmărește două familii care, timp de o săptămână, trebuie să locuiască alături de mama/soția din cealaltă familie.

Prima ediție a debutat în anul 2003, cu primul sezon. Cu 31 de sezoane, Schimb de mame este cel mai longeviv reality show difuzat în România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea