VIDEO: Consilierii Ioan Bogățan (PNL) și Ovidiu Jidveian (fost PSD) au demisionat din CL Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doi consilieri locali din Alba Iulia și-au prezentat demisiile, în ședința de astăzi. Este vorba despre Ioan Bogățan de la PNL și Ovidiu Jidveian (fost PSD, trecut la ALDE).

Ioan BogatanDeși a spus ”Prin educația pe care o am știu să tac și să-mi văd de treabă”, Ioan Bogățan nu a ezitat să se declare dezamăgit deoarece consideră că ”și-a făcut treaba”, astfel că, cel mai probabil demisia sa are legătură cu faptul că organzația PNL Alba a refuzat să-l desemneze drept candidat pentru  Primăria Vințu de Jos, obligându-l să ia decizia de a candida ca independent (sau din partea unui alt partid – lucru pe care nu a dorit deocamdată să-l confirme).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Demisia lui Ovidiu Jidveian a fost cerută chiar de fostul său șef de partid – Ioan Dîrzu, imediat după ce a trecut la ALDE. Fostul președinte al PSD Alba Iulia a ținut însă să sublinieze că este un gest firesc, deoarece a plecat la altă formațiune politică: ”În momentul în care iți dai demisia din partid este normal să-și dai demisia și din consiliul local. Asta am simțit eu și am ținut să vin aici, în fața dumneavoastră, și să vă mulțumesc pentru colaborare”, a spus Jidveian, care va fi candidatul ALDE la primăria municipiului Alba Iulia la alegerile locale din iunie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

3 Comentarii

pilu 22 martie 2016 at 18:41

No,cu ocazia asta ati disparut din politica. Succes in continuare.

axinte 22 martie 2016 at 20:06

…sunt oameni de calitate,… putem emite pareri oricare dintre noi… este greu sau aproape imposibil a cunoaste pe careva, …nu putem intra in mintea sau sufletul nimanui, nicicind , niciodata,…domniile lor cunosc mai bine decit noi determinarea , si ce mai au de facut,…oricum este o alegere, pe care dumnealor au facut-o,…

contribuabilu` 24 martie 2016 at 8:19

Nici o paguba ! Ori…..paguba-n ciuperci ! ADIO…cu accent pe „A” !

Comentariile sunt oprite