VIDEO| Circulația pe DN 1, în zona Oiejdea, deviată pentru viitoarele lucrări la autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În zona Oiejdea, pe DN1, a fost deviată circulația, temporar, pentru realizarea unor lucrări la autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2. Mai precis, este vorba de ridicarea și montarea grinzilor la viitoarea supratraversare la DN1.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările la acest pasaj rutier au fost preluate de firma Retter, care efectuează aproape toate lucrările la structurile de pe lotul 2.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În zonă, Aktor, la km 20,5, prin prestatorul Art Instal, a terminat lucrările la firul 2 a conductei de apă. Deja s-au efectuat probele de presiune la acest fir, urmând să fie finalizată lucrarea și la firul 1, iar ulterior să se realizeze terasamentul.

Următoarea lucrare mare pe care Aktor o va avea în aceasstă lună pe lotul 2 este la podul de la Sâncrai, unde potrivit graficului de lucrări, Retter ar urma să ridice grinzile de metal în perioada 10-15 august a.c.

În prezent, pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda sunt asfaltați circa 10 km, iar antreprenorul lotului, Aktor, promite că până la finalul anul va avea aproape tot segmentul de autostradă ”la negru”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419