VIDEO, Ciprian Selagea, căpitanul „alb-negrilor”: „Sunt convins că Unirea Alba Iulia va ajunge iar în Liga 1”

Paul Voicu - Primar 2020

Ciprian Selagea, al doilea unirist întors în „Cetate”, după Călin Cristea, ce a făcut pasul pe când „alb-negrii” evoluau în Liga a 5-a, crede că în scurt timp Unirea Alba Iulia va reveni în prim-planul fotbalului românesc.

„Căpitanul” divizionarei terţe, mijlocaş în vârstă de 27 de ani a refuzat în această vară, la fel ca şi Alexandru Girugiu, oferte importante din Liga a 2-a pentru a rămâne la Unirea Alba Iulia şi a pune umărul, din teren la proiectul „renaşte Unirea”, ce a prins viaţă graţie implicării lui Gicu Grozav şi Mihai Oancea la echipa fanion a judeţului.

ELIT

În partida amicală cu Pandurii Tg. Jiu, primul test al pregătirii, Selagea l-a găsit cu o pasă excelentă pe Gicu Grozav, ce a deschis scorul cu o execuţie de fineţe, mijlocaşul albaiulian bucurându-se şi de prezenţa celor 700 de spectatori pe „Cetate”, o asistenţă record pentru o partidă de verificare. „Când joci cu mult public în tribune, practic te simți fotbalist. Este îmbucurător că lumea a venit lângă Unirea, spectatori și oameni cu potență financiară. O luăm pas cu pas, dar sunt convins că Unirea va ajunge acolo unde îi este locul, unde a fost nu demult. Nu știm când se va întâmpla, în doi, trei, cinci ani, dar Unirea va ajunge în Liga 1”, a menționat căpitanul Ciprian Selagea, golgheterul Unirii stagiunea trecută, cu 8 reuşite.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...