Rămâi conectat

Sport

VIDEO, Ciprian Selagea, căpitanul „alb-negrilor”: „Sunt convins că Unirea Alba Iulia va ajunge iar în Liga 1”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ciprian Selagea, al doilea unirist întors în „Cetate”, după Călin Cristea, ce a făcut pasul pe când „alb-negrii” evoluau în Liga a 5-a, crede că în scurt timp Unirea Alba Iulia va reveni în prim-planul fotbalului românesc.

„Căpitanul” divizionarei terţe, mijlocaş în vârstă de 27 de ani a refuzat în această vară, la fel ca şi Alexandru Girugiu, oferte importante din Liga a 2-a pentru a rămâne la Unirea Alba Iulia şi a pune umărul, din teren la proiectul „renaşte Unirea”, ce a prins viaţă graţie implicării lui Gicu Grozav şi Mihai Oancea la echipa fanion a judeţului.

În partida amicală cu Pandurii Tg. Jiu, primul test al pregătirii, Selagea l-a găsit cu o pasă excelentă pe Gicu Grozav, ce a deschis scorul cu o execuţie de fineţe, mijlocaşul albaiulian bucurându-se şi de prezenţa celor 700 de spectatori pe „Cetate”, o asistenţă record pentru o partidă de verificare. „Când joci cu mult public în tribune, practic te simți fotbalist. Este îmbucurător că lumea a venit lângă Unirea, spectatori și oameni cu potență financiară. O luăm pas cu pas, dar sunt convins că Unirea va ajunge acolo unde îi este locul, unde a fost nu demult. Nu știm când se va întâmpla, în doi, trei, cinci ani, dar Unirea va ajunge în Liga 1”, a menționat căpitanul Ciprian Selagea, golgheterul Unirii stagiunea trecută, cu 8 reuşite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea