Rămâi conectat

Sport

VIDEO: CIL Blaj s-a calificat în sferturile de finală Under 19 după 3-2 cu Sticla Arieșul Turda!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj s-a calificat în sferturile de finală ale campionatului Under 19, după ce a învins în deplasare, scor 3-2 (2-1) pe Sticla Arieșul Turda! Un meci spectaculos, în care vizitatorii au condus cu 2-0, însă au fost egalați în minutul 63.

În sferturile de finală, CIL Blaj va evolua în deplasare, sâmbătă, 8 iunie, la ora 14.00, cu Inter Cizer (Sălaj). Oponenții au învins în precedentele tururi pe CA Oradea (5-0) și Plimob Sighetu Marmației (4-2), ambele jocuri, pe terenuri străine.

Un nou rezultat notabil pentru formația din „Mica Romă”, care și în runda precedentă s-a impus cu același scor cu Sparta Mediaș!

Echipa condusă de Adrian Damian a început excelent partida, conducând cu 2-0 prin golurile semnate de Cosmin Ioo (14), respectiv Schoppner (34), marcatori și în meciul precedent. Gazdele au reușit să egaleze din două lovituri de pedeapsă, în minutele 45 și 63, însă Fabio Cioancă a punctat din nou (65), semnând golul decisiv.

YouTube video

O victorie importantă pentru CIL Blaj la acest nivel de vârstă, campioana din Alba ajungând între primele 8 echipe din țară.

CIL: Andrei Hîrceagă – Antonio Mococian, Fabian Lațiu, Eduard Cîmpean/ cpt, Marius Moldovan, Darius Roșian, Cristian Ioo, Nicolae Țîntea, Cosmin Ioo. Daniel Schoppner, Fabio Cioancă; rezerve Răzvan Ivașcă, Alexandru Guță, Andrei Lața, Sebastian Costea, Eduard Cristea. Antrenor Adrian Damian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blajul devine capitala voleiului european juvenil: Găzduiește Campionatul European de Volei Feminin, under 18. PROGRAMUL meciurilor

Bera Larisa

Publicat

în

Blajul devine capitala voleiului european juvenil: Găzduiește Campionatul European de Volei Feminin, under 18. PROGRAMUL meciurilor România găzduiește între 1 și 13 iulie, la Blaj, Campionatul European de Volei Feminin, sub 18 ani, o competiție care va reuni la start speranțele voleiului european și mondial. Cele mai bune 16 echipe din Europa, la această categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea