Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Ce spun primele persoane care au intervenit la locul tragediei de la Petrești: ”Șoferul striga să îl scoatem din mașină, dar nu am putut face nimic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce spun primele persoane care au intervenit la locul tragediei de la Petrești: ”Șoferul striga să îl scoatem din mașină, dar nu am putut face nimic”

Un bărbat a decedat luni, 3 iunie 2024, în tragicul accident de la Petrești, în apropiere de Sebeș. Șoferul mașinii, grav rănit, a fost preluat și transportat de un elicopter SMURD la spital.

Citește și: LIVE VIDEO | Accident MORTAL la Petrești. O persoană DECEDATĂ și alta încarcerată, după impactul dintre două autoturisme. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Evenimentul rutier a avut loc luni dimineața, după ora 8.00, pe DN 67 C, pe raza localității Petrești. În autoturism se aflau două persoane de sex masculin, înrudite.

Primele persoane care au intervenit imediat după producerea accidentului au declarat pentru ziarulunirea.ro că mașina era răsturnată pe plafon, iar șoferul era încarcerat. Oamenii au încercat să deschisă ușile autoturismului, care erau toate blocate în afară de cea din dreapta spate, dar nu au reușit să scoată conducătorul prins în fiarele contorsionate.

YouTube video

După ce au ajuns echipajele de intervenție ale ISU Alba a fost descoperită și cea de-a doua persoană, decedată, care s-ar fi aflat sub mașină: ”Era în șanț, pe burtă, sub mașină. I-am scos doar capul din apă. Șoferul striga la noi să îl scoatem din mașină, dar nu am putut face nimic”, spun martorii.

Fiul persoanei preluate de elicopterul SMURD spune că tatăl său se afla la volan, iar pasagerul decedat era unchiul lui. Potrivit acestuia, tatălui său i-a fost smuls unul dintre brațe în urma impactului, fiind transportat în stare gravă la spital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea