Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Ce lucrări mai sunt de finalizat pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce lucrări mai sunt de finalizat pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Chiar dacă pe autostrada A10 Sebeș-Turda se circulă în condiții bune, incomparabile cu ce era în urmă cu câțiva ani pe DN1, antreprenorul grec, Aktor, mai are de efectuat lucrări în trei puncte cheie: alunecarea de teren, spațiile de servicii de la Oiejdea și Centrul de Întreținere și Monitorizare de la Teiuș.

Desigur, cea mai importantă lucrare este alunecarea de teren de la Oiejdea, în zonă circulându-se încă doar pe o bandă pe sens cu limitare de viteză. Aici se lucrează la umpluturi, la armarea pământului și la cofrarea unor grinzi.

YouTube video

La spațiile de servicii de la Oiejdea se așternea balast stabilizat și se lucra la fundația trotuarelor și montarea bordurilor.

YouTube video

În zona CIM-ului din nodul rutier Teiuș se efectuează lucrări de umpluturi în casete, lucrări la iluminat și la instalațiile electrice ale viitoarelor clădiri.

YouTube video

Cel mai important lucru este că traficul de coșmar de pe DN 1 a luat sfârșit, iar în acest an vor fii finalizate complet și celelalte lucrari la autostrada A10 Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea