Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Câte persoane trec ILEGAL peste pasajul subteran din Alba Iulia, în doar o oră: Oameni cu copii mici și polițiști, printre „aventurieri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câte persoane trec ILEGAL peste pasajul subteran din Alba Iulia, în doar o oră: Oameni cu copii mici și polițiști, printre „aventurieri”

Deși pasajul subteran care face legătura dintre Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia a fost redat circulației pietonale, în urmă cu un an, la Alba Iulia, multă lume alege să îl ignore complet.

Astfel, numeroși cetățeni aleg să treacă strada pe cele două treceri de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 care au fost desființate, riscându-și astfel „pielea”, printre mașini.

Într-o zi normală de luni, 31 august, jurnaliștii ziarulunirea.ro au filmat, timp de o oră, strada în cauză, pentru a vedea cât de mulți oameni se încumetă la a trece în mod ilegal peste pasajul construit de autorități, iar rezultatul, exprimat în numere, nu este surprinzător pentru oamenii din zonă, care spun că au văzut și mai multe astfel de încălcări în același interval din timp, în alte zile.

YouTube video

Așa cum se poate observa și în imaginile surprinse puțin după ora 15:00, înainte ca lumea să își termine activitățile la muncă și să se îndrepte înspre casele lor, nu mai puțin de 14 persoane au ales să treacă strada peste pasaj, printre ei fiind chiar și un bărbat, posibil beat, pe bicicletă împreună cu copiii săi, care a căzut când a ajuns pe partea cu parcul Unirii.

Mai apoi, peste câteva minute, același bărbat a decis să riște siguranța copiilor mici de lângă el pe aceeași trecere, din același loc în care acesta a căzut.

De asemenea, un polițist a fost surprins oprindu-se în fața unor mașini care circulau regulamentar, pentru a putea trece pe partea cealaltă a drumului. Mai târziu, acesta s-a întors în zona parcului folosind pasajul dat în folosință de primărie.

Astfel, nici măcar indicatoarele care fost montate în urmă cu ceva timp în zonă, sau chiar și „mini gardul” care a fost pus în fața unei cafenele frecventate din oraș, nu vor putea opri prea curând comportamentul acestor oameni, mulți dintre ei localnici ai acestui oraș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea