Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Câte kilograme are cel mai mare porc din România: Jardel valorează 20.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Câte kilograme are cel mai mare porc din România: Jardel valorează 20.000 de lei

Cel mai mare porc din România, care a ajuns să cântărească aproximativ 600 de kilograme, trăiește în gospodăria unui fermier din satul Drajna de Jos, judeţul Prahova.

Jardel, aşa cum este „alintat” cel mai mare porc din România, a fost achiziţionat de fermierul din Prahova în urmă cu doi ani, iar de atunci a crescut fără încetare şi a ajuns să cântărească 600 de kilograme.

YouTube video

„Acum am în fermă 6 porci, din 2013 mă ocup de creșterea suinelor, dar am și un job la o multinațională. Vreo 3-4 porci o să îi tai de Crăciun pentru familie, restul o să-i valorific. În fermă îl am și pe Jardel, un porc ce are are acum aproape 600 de kilograme. Este o încrucișare de rase: Duroc – o rasă de porci consacrată – și Marele Alb și Landrace. Eu îl apreciez la momentul acesta ca fiind cel mai mare porc din România, are în jur de 600 de kilograme după cum arată măsurătorile, aștept să îl cântăresc pe 10 decembrie”, a declarat fermierul Dan Praf pentru agrointel.ro.

Proprietarul a anunţat că Jardel va fi sacrificat numai dacă pe capul lui va fi plătită suma de 20.000 de lei, altfel își va duce în continuare zilele în ferma în care a crescut până acum, scrie Sursa Zilei.

Sursa: dcnews.ro

Foto: Facebook – Dan Praf


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea