Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Carmen de la Sălciua, cel mai frumos imn închinat Maicii Domnului, în Postul Paștelui: Prima priceasnă interpretată de cunoscuta cântăreață 

Ioana Neag

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO: Carmen de la Sălciua, cel mai frumos imn închinat Maicii Domnului, în Postul Paștelui: Prima priceasnă interpretată de cunoscuta cântăreață

Carmen de la Sălciua, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, a înregistrat prima ei priceasnă, „Fecioară Curată”, într-un moment profund și sincer de exprimare a credinței sale.

Contactată de ziarulunirea.ro pentru a ne dezvălui mai multe despre acest proiect, Carmen dezvăluie că ea crede în Dumnezeu și exprimă asta și în mediul online, ori de câte ori are ocazia.

”Eu sunt un om care crede mult în Dumnezeu și poate nu sunt cel mai credincios om, dar când îi cânt lui Dumnezeu simt o bucurie extraordinar de mare pentru care nu sunt vrednică să Îi mulțumesc. Măcar atâta pot să fac și eu, să împărtășesc cumva și cu oamenii, pentru că și noi, artiștii trebuie să Îl mărturisim cumva pe Dumnezeu.

Citește și: VIDEO Pricesne emoționante, interpretate de o elevă de 13 ani din Alba, la intrarea în Postul Paștelui

Carmen se simte privilegiată să împărtășească această experiență cu publicul său. Artista subliniază că această latură a ei, aduce o perspectivă diferită asupra vieții și că se va implica pe viitor în proiecte similare. Pentru ea, cântatul pricesnelor este o modalitate de a-și exprima recunoștința și devotamentul față de Dumnezeu, iar această nouă direcție în cariera sa este întâmpinată cu entuziasm și dorința de a oferi mai mult în acest sens.

YouTube video

„Sunt un om mai simplu decât îți poți imagina. E o lume total diferită de multe ori cea care se vede pe ecrane, comparativ cu felul în care ești în viața reală.”

Carmen spune că are sufletul plin de bucurie atunci când cântă pricesne și că vocea ei sună altfel când face asta. Ea spune că pe mașină, de exemplu, nu se ascultă pe ea cântând, dar să reasculte priceasna după înregistrări, a fost o adevărată plăcere.

”O iubesc mult pe Maica Domnului și această priceasnă, “Fecioară Curată „, o închin Ei”, mai spune artista.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea