VIDEO: Campania naţională de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul casei de discuri Cat Music, a lansat în data de 14.04.2016, Campania naţională de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”.

afis campanie ANTPCampania se va derula la nivel naţional în perioada aprilie-iunie 2016 şi va viza prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cântăreaţa de muzică pop, Brigitta Gheorghe (BRIGHI), va fi promotoarea campaniei, ea dorind astfel să se alăture luptei antitrafic din România.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În egală măsură, mesajul campaniei „Nu ignora fata…invizibilă!” şi sloganul acesteia „Povestea ei poate deveni şi povestea ta! ” sunt promovate în spotul campaniei de către solistă, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”.

Campania beneficiază de sprijinul indispensabil al Cat Music, partenerul campaniei.

În acest context, la nivelul Centrului Regional Alba Iulia se vor defăşura activităţi de prevenire în cadrul unităţilor de învăţământ, dar şi la diferite evenimente la care participă tinerii, din zona de competenţă, judeţele Alba, Sibiu şi Hunedoara, pentru transmiterea mesajului antitrafic al campaniei către un număr cât mai ridicat de beneficiari.

Informaţii de background:
Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.
Făcând referire la piesa „Invizibilă”, artista a declarat: „Am încercat să intru in pielea personajului şi am vrut să transmit realitatea acestei poveşti mizere care, din păcate, este lumea întreagă a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, şi am ştiut că va veni un moment în cariera mea în care voi putea deschide, prin muzică, acest subiect…”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419