Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Călin Potor (PSD): Voi cere săptămânal demisia ministrului Achimaş. Este cel mai prost manager al Sănătății pe care l-am văzut

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD de Alba Călin Potor a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, vorbind despre situația copiilor internați la Spitalul „Marie Curie”, diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic, că va cere săptămânal demisia ministrului Achimaş, precizând că este cel mai ”prost manager” al Sănătății pe care îl știe.

Calin Potor01

Întrebat de jurnaliști care este înțelesul cuvântului ”cel mai prost”, Potor a răspuns ”prost în sensul de slab, nepregătit profesional cu performanțe manageriale nule”.

Călin Potor, membru în comisia pentru sănătate și familie în Camera Deputaților, a precizat că va cere, luni, în scris, demisia ministrului Sănătății, Patriciu Achimaş-Cadariu,

”Îi cer demisia pentru prostul management și anume comunicare nu defectuoasă, ci făcută în bătaie de joc vizavi de toți românii. Un ministru este cel care este în vârful unei echipe, adună toate forțele echipei și este cel care comunică. Dacă nu este în stare să fie vârf de echipă atunci să-i lase pe alții. Poate că e un profesionist OK, să se întoarcă la bolnavii lui, dar ca manager al Ministerului Sănătății este cel mai prost manager pe care eu l-am văzut de când mă știu”, a afirmat Potor.

Cu privire la situaţia copiilor internaţi la Spitalul „Marie Curie” diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic şi a celor trei care au decedat, Potor a spus că aștepta de la ministru să spună ”am înființat o celulă de criză, o comisie”, precizând că dacă ”Arafat ar fi fost ministru, lucrurile erau altfel”.

Ministrul Sănătăţii a fost audiat, miercuri, în Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaţilor, el declarând că nu îşi va da demisia, în contextul în care mai mulţi deputaţi i-au cerut acest lucru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea