Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Bărbați reținuți de DIICOT Alba pentru trafic de cocaină, MDMA și canabis. Au fost prinși cu droguri în valoare de 60.000 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 13.07.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Tăerel Mihai și Dulamă Petrișor pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, fără drept și introducere în țară de droguri de risc și mare risc, fără drept.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii iulie 2017, inculpaţii Tăerel Mihai și Dulamă Petrișor au introdus în țară, în vederea comercializării, cantitatea de 4,40 kilograme cannabis, 211,6 grame substanță care conține MDMA și 100,3 grame cocaină, prin  intermediul unei firme de transport internaţional, cantitatea de droguri fiind disimulată într-un colet expediat din Spania.

Valoarea pe piaţa neagră a acestor droguri depăşeşte suma de 60.000 de euro.

La data de 12.07.2016, urmare livrării coletului la destinaţie, inculpatul Tăerel Mihai a transportat cantitatea mai sus menţionată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, întâlnindu-se pe o stradă din localitate cu inculpatul Dulamă Petrișor, aceștia fiind prinși în flagrant în timp ce deschideau coletul în cauză.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate două autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, opt telefoane mobile, un cântar electronic ce prezintă urme de fragmente vegetale, șapte pliculețe cu cannabis, o cutie cu cannabis, două grindere, o cutie cu semințe cu cannabis si două tablete electronice.

https://youtu.be/Vh4qp0zv4Lo

Inculpaţii urmează să fie prezentați Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Mehedinţi și Hunedoara.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea