Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Premieră pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul I: Toate grinzile la podul peste râul Mureș au fost montate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Podul peste râul Mureș, pe raza localității Limba, comuna Ciugud, are toate grinzile sus, după mai bine de doi ani de când au început lucrările.

În ultima lună, în special din a doua jumătate a lunii septembrie, antreprenorul Impresa Pizzarot a crescut mobilizarea în zona podului peste râul Mureș.

Din data de 20 septembrie aici au fost aduse și două macarale mari de la Deme Macarale. Practic, în aproximativ trei săptămâni, s-a reușit să se ridice și să se monteze toate grinzile.

YouTube video

O chestiune mai problematică a constituit-o montarea grinzilor pe cele două deschideri de pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș situate deasupra sau în apropierea apei. Aici s-a folosit o soluție complexă, grinzile fiind ridicate de macarale, pe o deschidere liberă, preluate și montate de lansator.

Citește și FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul I: ”Balet aerian” spectaculos la podul peste râul Mureș. Grindă ridicată de două macarale, preluată și montată de lansator

Viitorul pod peste râul Mureș este una dintre cele mai importante lucrări de infrastructură de pe lotul unu. Acesta are aproape 1 kilometru. Următoarele operațiuni sunt armarea și ulterior suprabetonarea acestuia.

Ideal ar fi ca până la finalul anului să se ajungă și la suprabetonarea podului.

[nggallery id=6253]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea