Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, la ora ultimelor grinzi, la pasajul peste calea ferată de la Teiuș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, la ora ultimelor grinzi, la pasajul peste calea ferată de la Teiuș

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, la pasajul peste calea ferată de la Teiuș, ultima structură importantă care nu are toate grinzile sus, astăzi, RETTTER cu Deme Macarale, au ridicat, montat și fixat grinzile pe una dintre ultimele două deschideri. În total au fost ridicate patru grinzi metalice, urmând ca mâine și vineri să fie montate alte patru, pe ultima deschidere.

CITEȘTE ȘI: Accesul pe Autostrada A10 Sebeș-Turda se va face cu ajutorul unei INSULE de întoarcere pentru autoturisme, înainte de podul peste Mureș

Astăzi au fost puse toate patru grinzile metalice, între ax 50-60. Mâine le stabilizăm cu câte două antretoaze/cală, relocăm macaraua și montăm două grinzi, iar vineri, până la ora 10, ultimele două. Totuși, încercăm să le montăm mâine toate patru grinzile de pe pe ultima deschidere, a declarat pentru ziarulunirea.ro Mihaly Matyas, șeful echipei de montaj de la firma RETTER.

Pasajul peste calea ferată de la km 26, de lângă nodul rutier Teiuș, este ultima lucrare mare de structură de pe acest segment de autostradă, de finalizarea căreia depinde deschiderea circulației rutiere în acest an.

Citește și: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda se va CIRCULA în luna august 2021

YouTube video

Astăzi, tot în apropiere de nodul rutier Teiuș, grecii de la Aktor așterneau balast stabilizat la km 25.

CITEȘTE ȘI: Nodul rutier Sebeș dintre autostrada A10 Sebeș-Turda și A1, la ora ultimelor grinzi

Lotul 2 al autostăzii A10 Sebeș-Turda, în lungime de 24.2 kilometri, potrivit ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, ar urma să fie finalizat și deschis circulației până în luna august a anului curent. Aktor promite că, începând cu luna aprilie va crește mobilizarea, existând astfel șanse reale ca până la finalul acestui an să circulăm de la Alba Iulia la Cluj, pe autostradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea