Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Asfaltări la Alba Iulia Nord pentru o noua deviere a traficului de pe DN 1, din cauza lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda

Unirea Ziarul

Publicat

în

Asfaltări la Alba Iulia Nord pentru o noua deviere a traficului de pe DN 1, din cauza lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda,  la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, italienii de la Pizzarotii, antreprenorul general al lotului 1, pregătesc o nouă deviere a circulației rutiere. Noua deviere a circulației de pe DN 1 se va face pe o parte din viitorul traseu al autostrăzii, pe sub tablierul metalic montat la Alba Iulia Nord și pe viitoarea bretea de coborâre de pe sensul Sebeș-Turda.

Astăzi s-a început asfaltarea unei porțiuni din autostrada și a viitoarei bretele a nodului rutier Alba Iulia Nord care va face legătura cu DN1, segment pe care se va face noua deviere a circulației rutiere. Lucrările de afaltare sunt efectuare de către firma Europexpres SRL.

Noua deviere a circulației rutiere este necesară pentru a se putea face lucrări la rampa de lânga culeea Nord a supratraversării pe care DN 1 o avea la autostrada Sebeș-Turda, în zona Pârul Iovului, mai precis, în partea dinspre Turda a tablierului metalic care este deja montat.

YouTube video

În acest moment în zona Alba Iulia Nord, circulația rutieră a fost deja deviată de pe DN 1, pe o porțiune din autostrada A10 Sebeș-Turda pentru a permite constructorului să efectueze lucrări la rampa de la culeea Sud a viitoarei supratraversări a DN 1 la A10.

Firma BAXCOM, prestatorul care lucrează la structuri în zona Alba Iulia Nord, a terminat deja zidul viitoare rampe de la culeea Sud, astfel că este de așteptat ca devierea circulației rutiere să se facă cât mai repede pentru a avea front de lucru la rampa de la culeea Nord.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea