VIDEO| Asfaltări la Alba Iulia Nord pentru o noua deviere a traficului de pe DN 1, din cauza lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Asfaltări la Alba Iulia Nord pentru o noua deviere a traficului de pe DN 1, din cauza lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda,  la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, italienii de la Pizzarotii, antreprenorul general al lotului 1, pregătesc o nouă deviere a circulației rutiere. Noua deviere a circulației de pe DN 1 se va face pe o parte din viitorul traseu al autostrăzii, pe sub tablierul metalic montat la Alba Iulia Nord și pe viitoarea bretea de coborâre de pe sensul Sebeș-Turda.

ELIT

Astăzi s-a început asfaltarea unei porțiuni din autostrada și a viitoarei bretele a nodului rutier Alba Iulia Nord care va face legătura cu DN1, segment pe care se va face noua deviere a circulației rutiere. Lucrările de afaltare sunt efectuare de către firma Europexpres SRL.

Noua deviere a circulației rutiere este necesară pentru a se putea face lucrări la rampa de lânga culeea Nord a supratraversării pe care DN 1 o avea la autostrada Sebeș-Turda, în zona Pârul Iovului, mai precis, în partea dinspre Turda a tablierului metalic care este deja montat.

În acest moment în zona Alba Iulia Nord, circulația rutieră a fost deja deviată de pe DN 1, pe o porțiune din autostrada A10 Sebeș-Turda pentru a permite constructorului să efectueze lucrări la rampa de la culeea Sud a viitoarei supratraversări a DN 1 la A10.

Firma BAXCOM, prestatorul care lucrează la structuri în zona Alba Iulia Nord, a terminat deja zidul viitoare rampe de la culeea Sud, astfel că este de așteptat ca devierea circulației rutiere să se facă cât mai repede pentru a avea front de lucru la rampa de la culeea Nord.