Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Ascultă relatarea incendiară a consilierului local Rareş Buglea, despre cum a fost săltat de poliţişti

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Mi-a fost frică să nu se dezechilibreze fostul prefect, Ştefan Bardan!”.  Acesta este răspunsul preşedintelui TNL Alba, Rareş Buglea, întrebat dacă i-a fost vreun moment frică, pe parcursul incidentului în urma căruia poliţiştii l-au condus la secţie pentru audieri.

Tânărul consilier local este suspectat de propagandă electorală, după ce mai mulţi PDL-işti, printre care avocatul Dan Şuleac, directorul POS DRU Dorin Nistor sau fostul prefect de Alba, Ştefan Bardan au sesizat Poliţia, susţinând că Buglea a îndemnat oamenii să voteze la referendum.

În legătură cu acest incident, PDL a facut public un comunicat de presă: „Rareș Buglea, consilier local al PNL în Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia a fost audiat la Poliția din Alba Iulia pentru propagandă electorală în fața secțiilor de votare nr.33 și 34 din Alba Iulia. Membrii PDL Alba au sesizat Poliția că dl. Buglea încalcă legea pentru că staționează în fața secției de votare și îndeamnă trecătorii să participe la vot, făcând propagandă electorală. La sesizarea membrilor PDL, un echipaj al Poliției s-a deplasat la fața locului și a intervenit, conducându-l pe dl. Buglea la sediul IPJ Alba pentru audieri.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea