VIDEO| Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, în zona dealului de la Pârâul Iovului: „La omul sărac nici boii nu trag”

Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, în zona dealului de la Pârâul Iovului: „La omul sărac nici boii nu trag”

Zicala romănească, „la omul sărac nici boii nu trag”, se potrivește de minune pentru lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Pe lângă faptul că lucrările au întârziat enorm de mult, ar fi trebuit să fie deschisă circulației în urmă cu doi ani, iar ipoteza deschiderii circulației până la finalul anului este tot mai improbabilă, ploile abundente din ultima vreme au produs și o alunecare masivă de teren, în zona Alba Iulia Nord. Mai precis, dealul de la Pârâul Iovului a luat-o la vale, taluzul ocupând o parte din corpul autostrăzii aflate în construcție.

Așa cum se poate observa în imaginile video, pământul a plecat cu tot cu ancorele și celelalte mijloace de susținere puse de către constructor.

Putem spune că ploile din ultima vreme, oricâte neplăceri ne-au creat, sunt bune totuși la ceva pentru că a fost cea mai bună modalitate pentru a verifica viabilitatea soluțiilor alese de proiectanți și constructori pe Autostrada A10 Sebeș-Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Mihai 22 iulie 2020 at 14:55

Va mai amintiți cum cereau pnl-iștii demisii când a fost o alunecare de teren pe un șantier de autostradă pe vremea lui Ponta?

Hai, fără idioți in funcții publice!

Paul 22 iulie 2020 at 19:07

Las-o jos Boss ca macane ca rata. Aia de la Aciliu era deja receptionata. La dealul liliecilor nu au fost mici alunecari inainte de a se deschide? Si? De un an vad ca totul este foarte bine acolo. Sau vorbesti de Holdea, dar atunci era Tudose.

Comentariile sunt oprite