Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ALEGERI PARLAMENTARE 2020, în Alba. Ion Dumitrel, primul politician din Alba prezent la urne: ”Am votat pentru oameni responsabili, care știu ce au de făcut și luptă pentru interesele românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba şi prim-vicepreşedintele PNL Alba, Ion Dumitrel, a votat astăzi la ora 8.00, la secţia de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

”Astăzi am venit la vot cu speranța că vom fi din ce în ce mai mulți cei care ne dorim ca țara să fie condusă de oameni responsabili, oameni care știu ce au de făcut, care să lupte pentru interesele românilor, iar în mod direct, pentru interesele județului Alba.

Sunt convins că din ce în ce mai mulți locuitori ai județului Alba vor face la fel ca mine. Vor merge și vor sprijini oamenii care au dovedit că știu ce au de făcut și au sprijinit județul Alba și România”, a declarat Ion Dumitrel la ieșirea de la urne.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

După o zi plină, cu momente festive, solemne și de evocare a istoriei, cei care au venit să sărbătorească Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia și-au dorit să se relaxeze cu mult așteptatele artificii.

Citește și: LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia! Mii de oameni s-au strâns pentru a privi show-ul pirotehnic din Cetate

 

Dar în oraşul în care acum 105 de ani a avut loc Unirea Transilvaniei cu România şi formarea României Mari, spectacolul de artificii s-a lăsat așteptat, începând cu mai bine de o oră mai târziu decât era anunțat în programul oficial.

Motivele pentru care artificiile au fost amâmate se pare că au fost întârzierile produse în cadrul spectacolului artistic.

Oamenii adunați în Piața Cetății pentru a admira focul de artificii și-au exprimat nemulțumirea în postări pe rețelele de socializare în care cereau lămuriri privind întârzierea, dar și ora la care avestea vor avea loc.

Spectacolul de artificii a început totuși în jurul orei 21.40, după mai bine de o oră de întârziere, și deși au fost spectaculoase , mulți oameni, în special familiile cu copii au renunțat să mai aștepte și au plecat spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare